lunes, 27 de diciembre de 2010

Everybody says "MERRY CHRISTMAS"

Amb l'arribada del Nadal proliferen els missatges de felicitació dels personatges més famosos de l'actualitat. Polítics, grups empresarials, grups comercials, cadenes de televisió, corporacions municipals, futbolistes, periodistes, famosos... ningú no vol deixar passar l'oportunitat de felicitar el Nadal i desitjar un feliç any nou a tota la gent que els rodeja.

Maneres de felicitar... per a tots els gustos, encara que sembla que cada vegada més estem deixant enrere les típiques postals nadalenques per a passar als suports que ens proporciona Internet i les noves tecnologies (correus electrònics, xarxes socials, a través de vídeos a youtube...)

Ací deixe alguns dels que m'han semblat més curiosos:

El "portal de Belén" ha patit una xicoteta transformació...
El tradicional...
I el del segle XIX

El Govern d'Espanya ens recorda que hem d'estalviar energia
[Fer CLIC per a veure la notícia i el vídeo]


El muntatge audiovisual del PP




Hi ha qui s'atreveix amb tot...




ELS CLÀSSICS
"El creador de Nadal" 




Loteria




Freixenet compta amb Shakira per a que faça eixir el Sol 




Coca-Cola, altra marca imprescindible dels Nadals




Discurs del rei 




El rei (que seguint les normes de la nova gramàtica s'ha d'escriure sense la majúscula) no s'ha oblidat dels campions del món de futbol (fixeu-vos en la foto de la dreta). Però... com ens feliciten aquestes festes els jugadors de la selecció? Ací en tenim uns quants:


Barça toons




Reial Madrid [Fer CLIC per a veure el vídeo]


Villareal




Ara, només em queda desitjar-vos 
molt BON NADAL!!!

Aprofiteu els pocs dies que queden del 2010 i, tant si ha sigut un bon any com si no, feu l'esforç de recordar només allò que vos fa somriure... (aquest serà el millor regal que podreu fer).

.

8 comentarios:

  1. Carolina, gracias por tus bonitas palabras de felicitación. Es un buen consejo. Feliz Navidad para ti también y que durante el año 2011 veas cumplidos todos tus deseos.

    ResponderEliminar
  2. Jaja! No he tingut l'ocasió de vore en T.V. les felicitacions de tota la gent que has recollit. Hi han algunes ben originals i simpàtiques! Gràcies per fer-me somriure!. Igualment et desitge que pugues estar sempre somrient. Bon Nadal!

    ResponderEliminar
  3. Siii!! Estoy devanándome los sesos... y no acierto con el regalo que busco. Pero tú me has dado una muy buena idea: Sea lo que sea lo que por lo que me decida, debo asegurarme que ...¡le hará sonreir! ¡Gracias!

    ResponderEliminar
  4. ¡Ja ja! ¡El "portal de Belen" actual!¡Qué bueno!

    ResponderEliminar
  5. ¿A dónde vamos a llegar? Ya nos han quitado la CNN+

    ResponderEliminar
  6. Els bons professionals i els bons programes de CNN+ van a canviar-los per... més "tele-basura"! Si que és una "gran" notícia! Em sap greu i em molesta que les males gestions hagen dut a este final d'un canal com CNN+

    ResponderEliminar
  7. ¡Feliz Año 2011, Carolina! Seguiré tu consejo de recordar lo que realmente me ha hecho sonreir. Va a ser un buen propósito para este año.

    ResponderEliminar
  8. ¡Oyeeee! ¡Aprovechad este año que dicen que en el 2012 se acaba el mundo!

    ResponderEliminar