domingo, 31 de octubre de 2010

"Por la boca muere el pez"

Moltes vegades diem coses de les que ens arrepentim. Per contra, altres vegades ens arrepentim d'haver-nos callat aquestes paraules. El que diem, com ho diem, per què ho fem... diu molt de la personalitat de cada individu i ens defineix com a persones. De fet, l'única manera d'arribar a conéixer bé a l'altre és conversant, però conversant sincerament. I es que la mentida va incorporada, inevitablement, a l'ús de la paraula... una pena.

Aquest blog ens servirá per a donar una ullada als aspectes més curiosos i interessants de l'actualitat a través del que diuen (i de vegades, del que no diuen) escriptors, periodistes, futbolistes, polítics, actors... en definitiva, "els famosos". La intenció és utilitzar les "perles" dels personatges públics com a excusa per a conéixer un poc millor el que està passant al nostre voltant.

I ja sabeu, compte amb el que dieu!


Carolina S.Q.

9 comentarios:

  1. Em pareix molt bé! De vegades cal saber aquestes coses...

    ResponderEliminar
  2. Em pareix una idea interessant. És clar que les persones ens coneguem pel que diem i com ho diem; el que em sembla original és traure-li més profit a eixes paraules i conèixer ,amés, una situació concreta,les conseqüències d'un esdeveniment ocorregut,...la realitat que estem vivint baix un ventall molt ample de punts de vista diferents. Ànim i sort en este projecte.

    ResponderEliminar
  3. De vegades si tinguerem la boqueta tancadeta... El que passa és que el ritme de vida actual no ens deixa pensar més de dos vegades abans de parlar i en ocasions deuríem de contar fins a 10 per estar segurs que no anem a dir una barbaritat.

    ResponderEliminar
  4. ¡Vaya, creo que será divertido esta especie de análisis de la realidad social! Quedo a la espera de las "perlas" de nuestros personages públicos.

    ResponderEliminar
  5. És cert que moltes vegades som víctimes de les interpretacions que les persones que conviuen amb nosaltres fan de les nostres paraules. Pot ser que vullgues dir una cosa i segons com la dius ... produeix l'efecte contrari!Tens raó i cal anar amb compte.

    ResponderEliminar
  6. Tengo curiosidad por saber cómo ven un mismo acontecimiento personajes públicos distintos. Pero no sólo cómo interpretan un hecho en cuestión, sino cómo se refleja en esa interpretación que ,evidentemente, es subjetiva, una situación social actual. Pudiendo proporcionar de esta manera más información real.

    ResponderEliminar
  7. No sé que és pitjor, dir el que vullgues, quan vullgues i com vullgues; o quedar-te en el mal cos de no haver dit allò que et deixarà tranquil quan ho soltes. Pensant-ho bé, tota opinió sempre és positiva, espressada des del respecte i la tolerància.

    ResponderEliminar
  8. Pense que dir tot allò que ens passa pel cap es una forma de ser transparent a la gent i donar a conéixer a la resta la nostra mentaliat. Sol ser una bna postura, ara bé, "NO TOT ÉS DE COLOR DE ROSA", tot porta les seues conseqüències i no a tots els agrada escoltar la veritat, per tant, de vegades es bo xafar-se la llengua abans de desbaratar el dia a qualsevol amb les nostres veritats. Ara ve el debat...fins a quin punt està valorada la transparència de la gent??

    ResponderEliminar
  9. es una buena idea y una nueva vision de saber que pasa a nuestro alrededor.
    Me gusta!

    ResponderEliminar