lunes, 17 de enero de 2011

Que venen els extraterrestres!

Ens hem de preparar per al pitjor. Poden arribar en breu, i segurament seran violents...

Sembla que durant tot aquest temps, els habitants de la Terra hem estat massa ocupats tractant de solucionar els problemes interns del planeta i ens hem despreocupat dels perills que hi ha fora, d'aquells que hi ha més enllà de l’atmosfera, del sistema solar i de la Vía Láctea.



És possible que ens ataquen els extraterrestres

Almenys, això va afirmar fa uns dies la prestigiosa Royal Society de Londres, possiblement la entitat científica més antiga que es coneix i defensora de la teoria darwinista, entre altres. Aquesta afirmació es basa en un estudi del paleontòleg i expert en evolució Simon Conway Morris, en el que afirma que el sistema evolutiu de l'Univers determina que existeixen extraterrestres intel·ligents, "semblats als humans". Per tant, de la mateixa manera que l'ésser humà ha arribat a altres planetes, ells haurien d'aconseguir arribar a la Terra en un breu període de temps. A l'igual que la naturalesa humana, els alienígenes que puguen visitar-nos tindran "un comportament amb tendència a la violència i l'explotació dels recursos", per això l'ONU hauria d'estar...

"preparada pel pitjor".


Seran conqueridors, no visitants pacífics

Per suposat, no som ningú per a posar en entredit els estudis i els coneixements d'aquest científic. És més, és molt probable l'existència de vida (intel·ligent o no intel·ligent) més enllà de la nostra galàxia. Tot i que no s'hauria de frenar la investigació espacial, crec que no és el moment més oportú per a parlar de possibles atacs extraterrestres.

Encara estem patint directament els efectes d'una crisi econòmica que ha deixat en l'atur  al voltant de 210 milions de persones a tot el món; un any després, Haití encara continua devastat pel terratrèmol i una epidèmia de còlera que sembla incontrolable; cada dia moren 22.000 xiquets per causes que es poden evitar; el tràfic amb armes, droga y dones és una realitat dels països "desenvolupats" que encara no hem aconseguit frenar; en ple segle XXI encara hi ha països que viuen sota un règim dictatorial (Cuba, Corea del Nord, Egipte...);estem acabant amb tots els recursos naturals del planeta alhora que hem alterat irreversiblement la climatologia; les màfies i les amenaces terroristes encara no han desaparegut; etc., etc., etc.

Amb els problemes que ens hem creat (perquè la majoria, si no tots, no hagueren passat si la mà de l'home no hi haguera estat pel mig...) ja tenim suficient. Torne a dir que no es tracta, en absolut, de devaluar el treball de Conway Morris, però atenent a un ordre lògic de prioritats, aquesta advertència sobre els extraterrestres violents queda una mica fora de lloc.


Crec que no m'equivoque si dic que tot açò ens recorda un poc a una d'eixes pel·lícules de Steven Spielberg, amb impressionants efectes especials i trames mill·enaristes. Ací deixe el tràiler d'una pel·lícula que té història: "La guerra dels mons".




Segons l'estudi comentat, els invasors no tindran res a veure amb un dels extraterrestres més famosos de la pantalla, també obra del director Spielberg...



En fi, que la sort ens acompanye...


4 comentarios:

  1. Vaig sentir eixa notícia en que deien que la prestigiosa acadèmia cièntifica anglesa havia demanat un pla mundial front possibles atacs alinígenes, em vaig quedar molt sorprés i un tant excèptic. El que ens faltava! vaig pensar. I uns dies més tard posen en la T.V. la pel·lícula de Dustin Hoffman i Sharon Estone: "La esfera". Haurà sigut coincidència?

    ResponderEliminar
  2. Jo també pense que no és prioritari parlar dels extraterrestres en estos moments. En la que tenim damunt!!!!

    ResponderEliminar
  3. ¡Ja! ¡Qué bueno! ¡Como si no tuviéramos bastantes problemas ya en la tierra como para tener que ir a buscar más "fuera"!

    ResponderEliminar
  4. recordeu aquella sèrie dels anys80-90 de la tele que es deia "V"? En esta ocasió els extraterrestre tenien forma humana però eren fardatxos!

    ResponderEliminar