jueves, 23 de diciembre de 2010

AVE maría...

Font: Renfe.com
El dia 18 de desembre l'esperat AVE va eixir des de la capital espanyola (amb vuit minuts de retràs) per a realitzar el seu viatge inaugural entre la nova línia que uneix Madrid i València.


Al comboi viatjaven els reis, el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, el ministre de Foment, José Blanco, els presidents de Madrid i Comunitat Valenciana, Esperanza Aguirre i Francisco Camps, alcaldes i un bon nombre d'empresaris i polítics. Entre ells es trobava una orgullosa i contenta alcaldessa de València, Rita Barberà. És "curiós" observar com ha canviat el seu discurs en uns pocs anys...

Estació Joaquin Sorolla
A l'estació Joaquin Sorolla de València els esperaven al voltant de 600 convidats. (EFE)

Però fa dos anys, Rita no deia el mateix... no confiava en absolut en l'arribada del AVE. Al febrer de 2008 va declarar el següent:

"Si l'AVE arriba a València en 2010, caldrà tirar-se per les finestretes" 
ja que l'estació encara no estarà acabada...

Així recolzava el Partit Popular de València fa uns anys aquest projecte de l'alta velocitat. Els semblava un fracàs i una tonteria, però ara sí que estan els primers per a penjar-se les medalles...

No dic res més, crec que sobren les paraules... 

Per a llegir l'article complet, fer CLIC ACÍ

10 comentarios:

  1. Crec que un blog deu ser neutral...no cal que diga res mes.
    I es increible que encara critiques la postura del Partit Popular, ja que per a l´esquerra valenciana tot es una despessa desproporcionada e innecesaria. Hi ha que atribuir el Ave al Partit Socialista Valenciá? al govern? al PP Valencià?

    ResponderEliminar
  2. Però home (o dona) que no has sigut agraciat amb la lotería? No patisques, tindràs salut! O estàs deprimit i per això no te n'adones que en un blog ú posa la seua opinió? Tú ho has fet. El que passa és que si les persones canvien els seus discursos i els seus arguments de manera tan evident com ho ha fet la nostra alcaldessa.... Les crítiques sempre han de ser constructives depén sols de com se les agafe cadascú. Bon Nadal, anònim 1!

    ResponderEliminar
  3. ¿Este blog no va de "las perlas" de los personajes públicos? En 2008 Rita Barberà nos dejó unas "perlas" y en un par de años cambia radicalmente y nos deja justo las contrarias respecto al mismo tema.¿Eso cómo lo véis? ¿No neutral? ¿EL cambio de argumentos no es digno de ninguna crítica? Atribuid a quien queráis la llegada del AVE, pero lo que importa en estos momentos es saber si podremos "todos" acceder a él. Con esos precios...!

    ResponderEliminar
  4. De la classe política ja estem un poquet farts. No és d'extranyar que diguen un dia una cosa i demà una altra. Si fins i tot no saben ni el que diuen!! (Vos remitisc a l'entrada d'aquest mateix blog :"¿Esto lo ha dicho yo?") Si pareix que estiguen fent guàrdia a vore qui es penja la medalla! Si ho fan els altres és horrorós, si ho fan ells és la millor elecció. NO poden jugar amb nosaltres com juguen!
    Carolina Bon Nadal i Felicitats pel teu blog!!

    ResponderEliminar
  5. Anem a vore, per si encara no t'has enterat el blog es titula QUE HAS DIT? Si Rita va dir això, t'agrade o no ho va dir i punt. Que poca vergonya!

    ResponderEliminar
  6. ¿Cómo es que te sabe tan mal lo que es tan evidente? La tecnología hace que todo lo que se haga o diga, si es escrito o grabado, permanezca,... Y ahí pillamos a la gente! Esta vez le ha tocado a Rita. Y tú, primer anónimo,¿seguro que nunca has dado un empujoncito a alguien para llevarte tú el "premio"? Vamos, vamos, que estamos en Navidad y todos tenemos que ser menos malos en estas fechas...

    ResponderEliminar
  7. Dia 18 de Desembre Fum, fum, fum!!!!(...)
    Tú l'esperaves? (a l'AVE) Jo no, jo esperava el 25!! BON NADAL! A tots...

    ResponderEliminar
  8. És que Rita no s'ho esperava! Li Ha costat rebujar varios projectes... El dia de la inauguració com no anava a estar en primera fila! El que digué en el 2008 ja no ho recordava. Serà l'edat? Pot ser, jo ja tinc alguna "laguneta" Hauré d'anar amb compte...

    ResponderEliminar
  9. I qué més dóna a qui li atribuim l'arribada de l'AVE? Els polítics TOTS són iguals! Ja no confiem, no ens han demostrat altra cosa.

    ResponderEliminar
  10. Tú t`has enterat de qué va el blog aquest? Has vist bé totes les entrades? L'AVE se l'atribuïm al PSOE, al govern, al PP valencià, a qui vullgues. Ja el tenim i anem a vore si podem gaudir d'ell.

    ResponderEliminar