domingo, 12 de diciembre de 2010

COGER EL TORO POR LOS CUERNOS

"José Luis, has cogido el toro por los cuernos"
El president del Consell Europeu, Herman van Rompuy, ha lloat les últimes mesures del president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, destinades a reduir el dèficit públic, fer front a la crisi dels deutes i permetre el creixement de l'economia espanyola.

Aquestes declaracions varen tenir lloc divendres passat al madrileny Teatre de La Zarzuela, on Zapatero va lliurar al president europeu el Premi Nova Economia Fòrum X Aniversari, davant la presència de nombrosos empresaris i diversos membres de l'Executiu. 

Van Rompuy, en representació del Consell Europeu, va rebre el premi de mans de José Luis R. Zapatero. Font: Elpaís.com

 Per a Van Rompuy les mesures aprovades pel Consell de Ministres el divendres 3 de desembre -com la supressió de l'ajuda de 426 euros per als aturats que hagen esgotat totes les prestacions o la pujada dels impostos del tabac- suposen decisions "molt concretes" que complementen a les anunciades en la primavera passada.

Van Rompuy ha afirmat que l'eurozona és "sòlida" i que el seu problema estreba en les divergències que existeixen entre els diferents Estats membres.

Al finalitzar l'acte d'entrega, el president del Consell Europeu no va oblidar el Premi Nobel de Literatura que ha rebut Mario Vargas Llosa i el va parafrasejar per destacar que "quan el sentit comú i la racionalitat preval i les diferències polítiques es deixen de costat a favor del bé comú, poden ocórrer coses increïbles". 

PER A VEURE EL VÍDEO FER CLIC ACÍ 
.

3 comentarios:

  1. ¡Vaya,vaya! ¡Cuanto elogio para Zapatero!

    ResponderEliminar
  2. La frase de Vargas Llosa: molt bona!

    ResponderEliminar
  3. ¡No,no! ¡Pero si es al revés!¡Es el toro el que ha cogido a Zapatero! Y lo tiene tan bien cogido que yo creo que lo único que puede hacer es dimitir.

    ResponderEliminar