lunes, 22 de noviembre de 2010

El Papa diu SÍ als PRESERVATIUS?

Sí... altra vegada toca parlar del Papa, què anem a fer-li??
Benet XVI va admetre dissabte passat per primera vegada l'ús de preservatius per a evitar la propagació de la sida.

Però, realment suposen aquestes declaracions un pas significatiu i positiu?
Per a començar, el Vaticà va emetre de seguida un comunicat restant-li importància a les declaracions del pontífex, on es matisà que el comentari del Papa no pot ser interpretat com a revolucionari, ja que va deixar ben clar que el condó no és la solució definitiva ni la idònia per a combatre la sida (abans s'hauria de passar per l'abstinència i la fidelitat).

Semblava que el sector més tradicional de la nostra societat anava a donar un pas endavant per a adaptar-se als nous temps (per favor, que ja no estem a l'absolutisme!!!), però està clar que sempre tornarem al mateix, a la mateixa postura i als mateixos pensaments del principi. El problema arriba quan no es tenen en compte les conseqüències del que es diu i del que es fa.

6 comentarios:

  1. Una GRAN errada del Papa. Li va a caure una bona...

    ResponderEliminar
  2. "Sida" és una paraula femenina...

    ResponderEliminar
  3. Ara resulta que el Papa justifica l'ús del preservatiu "en algunos casos". I en les altes esferes esclesiàstiques ha caigut com una bomba. Tots callen. Diuen que no coneixien eixes declaracions o opinions del Papa i que no poden dir res al respecte. Això digué en una entrevista que li féren per un llibre que eixirà demà a la venda. Aleshores qué passa? Que eixes declaracions se li han escapat al Papa? Perque el Vaticano ha emés un comunicat de premsa per a "matizar" les seues paraules. Ja vorem com queda açò, perque l'excusa de que no sabíen res, se lis acaba demà que es fa públic el llibre.

    ResponderEliminar
  4. "Sólo en los casos de prostitución".Yo creo que és un buen comienzo. A ver si se van dando cuenta de la realidad social.La OMS piensa que es positivo este cambio, pero parece ser que no es compartido en todas las esferas de la iglesia. Manifestaban sorprenderse, en sus declaraciones, los altos cargos eclesiásticos...

    ResponderEliminar
  5. Jo he sentit a la ràdio que hi ha una reunió amb ell! A vore com acaba aquest assumpte!

    ResponderEliminar
  6. Serà ja hora de que l'esglesia vaja canviant?
    M'alegre de que siga un bon començament.
    Però perquè els ha caigut tan mal?
    No es pot ser més papita que el Papa.
    A més en la jerarquia de l'esglesia cal obeïr. no?

    ResponderEliminar