martes, 23 de noviembre de 2010

Què has dit? - ENQUESTES

Avuí toca donar la resposta de l'enquesta de la setmana anterior i llançar-ne una nova pregunta...

LA PREGUNTA D'AQUESTA SETMANA:

Qui va dir la següent frase: "cada vez que veo los morritos de Pajín pienso lo mismo, pero no lo voy a contar aqui"?


LA PREGUNTA DE LA SETMANA PASSADA:

El primer interrogant va ser facilet i, tenint en compte que la wikipèdia és una pàgina molt recurrent en aquestos casos, la majoria heu votat la resposta correcta!

On va dir el Rei la famosa frase de "¿per què no et calles?"al president veneçolà Hugo Chávez? RESPOSTA: A la XVII Cimera Iberoamericana de caps d'estat a Xile.

El rei Joan Carles I va respondre així a Hugo Chávez quan el mandatari veneçolà va intentar interrumpir al president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, que intervenia en eixos moments per exigir a Chávez "respecte" per a José María Aznar, ja que el mandatari veneçolà l'havia anomenat en repetides ocasions "fascista".

5 comentarios:

  1. "Chapeau!" per Zapatero. El respecte per damunt de tot. Es poden dir totes les coses si es diuen de la manera correcta. I Chavez...

    ResponderEliminar
  2. Ese alcalde es un impresentable. También dijo de la ministra de defensa que era como "la señorita pepis vestida de soldado"

    ResponderEliminar
  3. León de la Riva debería de fichar por alguno de esos programas de T.V. donde todo vale y se creen graciosos faltando al respeto a quien le viene en gana.

    ResponderEliminar
  4. Alguna persona va dir que "pels seus fets el coneixeràs"

    ResponderEliminar
  5. Les últimes declaracions del alcalde referint-se a Leire Pajín ja no es claven en els "morritos",si no en el seu estat d'ànim: "...una alegría más de una ministra que no tiene preparación". Ara es refereix a la proposta per a que els imputats per delictes de violència de génere perguen la custòdia dels fills. Més valguera que es preocupara més per altres coses i que parlara com s'espera que parle una personalitat en un càrrec com el d'ell.

    ResponderEliminar