jueves, 11 de noviembre de 2010

"VETE A LA MIERDA" by Mourinho

Les paraules d’una de les "estrelletes" del Real Madrid son les protagonistes de l’entrada següent.

El tècnic portugués del Reial Madrid va veure ahir el partit del seu equip contra el Reial Murcia des de la grada, per dir-li a José Luis Paradas Romero, l’àrbitre del partit que es va jugar en el Bernabéu que se’n anara a la MER…

L’acta de l’àrbitre Paradas Romero explica així l’expulsió: “Al minut 37 el tècnic José Mario Dos Santos Mourinho Felix (vaya tela quin nom de telenovel·la) va ser expulsat pel següent motiu: una vegada amonestat, es va dirigir cap a mi dient-me: ‘ves-te’n a la merda’”.

Els partits de futbol són un escenari magnífic per a comprovar l'educació i la ingeniositat del éssers humans. Insults, escopinyades, signes, baralles...
Hi ha per a tots: és igual que ho facen els jugadors entre ells, el públic amb els jugadors, el públic amb l'entrenador, l'entrenador amb els jugadors, l'entrenador amb l'àrbitre o els jugadors amb àbitre... ningú no se’n lliura!

I si al terreny de joc no s'ha dit res, després els periodistes esperem que a la posterior roda de premsa algún dels futbolistes o el mateix entrenador ens done "el titular del dia".

El titular del dia d'avui ens l'ha donat "Mou" (la veritat es que aquest nom "carinyós" que utilitzen alguns periodistes esportius em recorda a "Moe" el personatge dels Simpson propietari de la taberna més coneguda de Springfield).
 
"Moments de Jose Mourinho"




Dues preguntes per a reflexionar: 

No és curiós que la noticia d’avui haja sigut que Mourinho ha dit a l’àrbitre “vete a la mierda”, en compte del resultat del partit?


Què és el FUTBOL? Un esport, o una estratègia comercial, urbanística, publicitaria i econòmica on el primer que importa són els diners i el negoci més que l’sport en sí?

I per últim (es que no ho puc evitar), per què a la SECCIÓ ESPORTIVA de la inmensa majoria dels informatius es passen el 75% del temps (o incús més) parlant de futbol, futbol i més futbol?!

27 comentarios:

  1. Ahí està l'eixemple d'una persona íntegra i beneducada. I que damunt cobra un sou amb unes xifres... que nosaltres no podem ni sommiar-les. Qué barbaritat!

    ResponderEliminar
  2. No me había enterado ni del partido ni del marcador final ni del enfrentamiento del entrenador con el árbitro. Me causa asombro esa frase de Mourinho: ¿Tan nervioso estava? ¿Tan trascendental era ese partido? Es que ni siendo así tiene justificación esa salida de tono. Una buena muestra de mala educación y falta de respeto. A los entrenadores les llaman también "Mister" ¿no?, pués este no se lo merece. (Yo no entiendo de futbol)

    ResponderEliminar
  3. Si ha guanyat per golejada! Com és que s'ha cabrejat? Pobre Mourinho! Tindria molta tensió acumulada!

    ResponderEliminar
  4. El futbol és el "deporte rey"...¿Y eso porqué?

    ResponderEliminar
  5. A Mourinho se li veu un poc arrogant i prepotent, no?

    ResponderEliminar
  6. Mourinho muy desagradable y el vídeo muy representativo.

    ResponderEliminar
  7. ay que ver! que a la gente tan maleducada encima le pagan un montón.

    ResponderEliminar
  8. A Mourinho tindríen que eixir al menys tres partits de sanció per maleducat.

    ResponderEliminar
  9. El futbol meneja molta gent. A vore quin esport movilitza a tantes persones.
    Per al futbol base és un esport,per a la primera divisió és un negoci.

    ResponderEliminar
  10. Mourinho feu una cosa mal feta, però no és, per desgràcia l'únic. Vos heu fixat quan repeteixen les jugades en la tele i es poden llegir els llavis dels jugadors?. De vegades recorden a més d'una mare d'algú,(pobres àrbitres, ells solen dur les de perdre)

    ResponderEliminar
  11. FUTBOL: "esport practicat a ple aire entre dos equips d'onze jugadors cadascun amb la finalitat d'introduir una pilota, impulsada amb els peus, a la porteria del contrari". Allò que no siga açò, està de més.

    ResponderEliminar
  12. Un entrenador d'un equip deu mostrar educació. Es compren que estiguen molt nerviosos tots, és la seua feina; però... Cruyff prenia xupa-xups per a matar el desfici!

    ResponderEliminar
  13. "Pan y fútbol", no hi ha més. Quant més futbol, menys preocupació per la crisi, pel conflicte Sáharaui, pel G-20, per la nova reforma laboral, l'aturi i en definitiva, per tot allò que realment és important.. A part, això sí, de que el futbol és el sector que més diners mou i més seguidors té. La gent prefereix procupar-se per l'actualitat futbolística abanç de lluitar pels seus drets humans i socials. És trist,però d'aquesta manera ens mantenen amb la boca calladeta..

    ResponderEliminar
  14. Ayer escuché unas declaraciones del técnico del sporting sobre su homólogo portugués en las que decía entre otras cosas algo así como: "A Mourinho alguien le tiene que enseñar educación ..." Completamente de acuerdo.

    ResponderEliminar
  15. Interessos, interessos, interessos. Ara el Barça-Madrid canvia de data per a no coincidir amb les eleccions autonòmiques catalanes. Qué hi penseu?

    ResponderEliminar
  16. Mare meua! Quin rebombori! No es pot jugar Barça-Madrid el diumenge per les eleccions catalanes! I encara ens preguntem qué té el futbol? És l'amo!

    ResponderEliminar
  17. Hay que pensar que és un deporte que llega a muchísima gente. Debemos aprovecharlo para que se transmitan valores positivos.

    ResponderEliminar
  18. Mourinho dijo en una entrevista: "..gracias a Dios, me falta modestia". Yo creo que lo que le falta es buena educación; no ser tan prepotente y saber en qué lugar està.

    ResponderEliminar
  19. ¡Cuanta expectación con Mourinho en el partido del lunes¡ No os equivoquéis, la expectación debe generarla el partido de los dos grandes del fútbol español, no esta persona que lo que tiene que trabajar más es su capacidad de autocontrol.

    ResponderEliminar
  20. "Mou 5 estrellas" ¡Jaja!¡Qué bueno!

    ResponderEliminar
  21. "De los dos encuentros de sanción al luso, uno de ellos queda condicionado por su comportamiento en los próximos tres años" ¿Eso cómo se aplica?

    ResponderEliminar
  22. ¡Es que 5 a 0! Esto ha sido sin compasión. Sí que es difícil de digerir un resultado así. Es muy fuerte. Si al menos el Real Madrid hubiera metido 1, para salvar la "honrilla".¡Pobres! Pero es lo que hay, el que mejor juega y mejor aprovecha las oportunidades de gol...marca más goles.¡Madre mia 5!

    ResponderEliminar
  23. En algunes pastisseries de Barcelona han fets mans obertes de xocolate, amb l'escut del club, per a "xuplar-se els dits" recordant el partit. Ja ja! Ah! les venien a 5 € ( no podia ser un altre preu.

    ResponderEliminar
  24. ¡Lo malo es si el Real Madrid se quiere quitar el mal sabor de boca con el Valencia en el partido del sábado!

    ResponderEliminar
  25. ¡Qué pena! El mundial de fútbol se va a Rusia. ¡Eso ja nos pilla muy lejos!

    ResponderEliminar
  26. ¡Pero que se resigna!!??? ¡Serà possible? Se resigna porque no le dejan fichar a más futbolistas ¿¿¡¡Pero es que no tiene bastante!!?? ¡Esto es increible! ¡Pobre "Mou"!

    ResponderEliminar
  27. Xeeeee! Que li han donat el baló d'OR!!!!! Xe qué fort!!! Si abans ja no necessitava "abuela",ara amb el premi... deixeu-lo anar!!

    ResponderEliminar