martes, 9 de noviembre de 2010

Feliç aniversari ESTEBAN!!!! ("¿me entiendees?")

El dia 9 de novembre de 1973 va arribar al món BELÉN ESTEBAN, un dels personatges televisius* que més "perles" ens ha deixat (la podria batejar com la "musa" d'aquest blog, però em negue).
Si ferem una llista amb totes les animalades que ha dit... seria llarguíssima! Tot i això, s'intentarà fer una selecció de les millors (a les pròximes entrades).

De moment, li desitgem moltes felicitats i que seguisca tan "autèntica" com és.

El següent video, que segurament molts de vosaltres ja haureu vist, és una prova del seu nivell intel·lectual...




* dic "personatge televisiu" perquè no sé ben bé el que és: si una "famosa", si "la ex de un torero", si una "pesentadora", si una "col·laboradora de programes de televisió", si "la princesa del pueblo", si un "animal televisiu", si "una de les candidates a la presidència del país"... però que és açò?!?!?!?!?!

21 comentarios:

  1. JAJAJA! PEEER FAVOOOOOR! M'ENTIENDES?

    ResponderEliminar
  2. No sé....
    No vull dir res, per no ofendre.
    Però realment esta la societat tan malament?
    No hi ha cap altre personantge de referencia?
    No deuriem ni de parlar d'ella.
    Jo eixe temps no l'inverteix en això.....

    ResponderEliminar
  3. Quina risa! Serà possible! Hui he tingut un dia un poc fortet, però açò... va a fer que l'acabe bé! Xe, xe, qué fort!!!

    ResponderEliminar
  4. ¿Cómo es posible que este tipo de programas tengan tanta audiencia?¿Qué nos està pasando? Es sorprendente, no sólo por el contenido,sino por el hecho del número tan elevado de seguidores. ¿Quien no conoce a Belen Esteban?

    ResponderEliminar
  5. Ah! Qué bó! Però la culpa no és tota de la xicona; i els que la trauen en els programes!No presentà també les campanades passades en no sé quina cadena? A vore si a lo tonto a lo tonto,...

    ResponderEliminar
  6. Vaja per endavant la meua felicitació. Esta xica està traent-li profit a la situació en la que s'ha vist envoltada. La "culpa" no és d'ella, sinó dels interessos per que pugen les audiències i els beneficis que reporten este tipus de programes de televisió. Cal replantejar-se els objectius d'este mitjà de comunicació. Crec que s'està oblidant el plantejament inicial. S'enten per qué hi ha moltes persones que estan més per la ràdio. Encara que són moltes les que es veu que viuen pegades al seu televisor

    ResponderEliminar
  7. ¡Uy, uy!¡Claro que te entendemos querida Belen! Te entendemos y te "sufrimos" ¿Y tú, cuando te vas a hacer cargo, y por nuestro bien y por el tuyo propio ya te quedas en casita disfrutando de los tuyos?... "¿Me entiendeees?"

    ResponderEliminar
  8. Conocer más a este personaje que a Miguel Hernández... Eso sí que es vergonzoso.

    ResponderEliminar
  9. Caroli caroli...no deberías dedicar mucho esfuerzo a esta señorita. Preguntale a nuestro querido Boix si es legal hacer como si se hubiera suicidado como dice Pablo, y si te dice que sí acabamos con ella...jajajja

    ResponderEliminar
  10. Vaya con la Esteban! Qué vergüenza! ¿Qué tipo de mensaje se pretende transmitir? ¿Que todo vale? ¿Que le eches "morro" a la cosa y que passes de todo? ¿Donde està "La Censura"?
    Hemos de verlo como algo anecdótico, aunque patético.

    ResponderEliminar
  11. Per favor! Qué risa el vídeo! ...i qué vergonya!!!No sé com defirir-ho... "Ale que todo vale"!

    ResponderEliminar
  12. Mira a cada persona li agrada una cosa i tot s'ha de respectar. I salvame te 4 hores d'emissio al dia. Per algo sera... I a vore si tu tant de criticar i acabes ahi.

    ResponderEliminar
  13. Más vale que se ocupe de que Andreita se coma el pollo... y que deje la Historia tranquila

    ResponderEliminar
  14. Està clar que tot s'ha de respectar,i per això estan tots els possibles canals de T.V., per a que es puga triar. Però el que també està clar és que es pot dir el que es pensa de les coses, les crítiques cadascú les pot agafar com vullga.Normalment quan algú fa una crítica d'alguna cosa o d'alguna persona no té perqué acabar igual, ni molt menys. En este cas, majoritàriament, es pensa que el tema de Belen Esteban és poc seriós, i fàcilment criticable.

    ResponderEliminar
  15. Quin personatge!!! He vist el vídeo:qué manera de burlar-se! Em fa llàstima en el fons.

    ResponderEliminar
  16. que fuerte! comparto la opinion de que es vergonzoso conocer mas a la Esteban que a un importante poeta.
    Y de verdad, ¿que nos pasa? nadie quiere saber nada de este personaje pero las audencias estan ahí y tener seguro que si no fuera rentable la tele no la mantendria.
    Y de madre coraje , nada de nada, cuantas madres que luchan por sus hijos todos los dias con muchas dificultades quisieran ser madre coraje como la Esteban. Según dice ella por su hija "mata" pues yo por las mias que son tres "re-mato".
    que fuerte!

    ResponderEliminar
  17. Belen Esteban és com la llimonà: igual que ha pujat té que baixar.

    ResponderEliminar
  18. I el conflicte d'Aaiun, sabrà Belen de qué va? De segur que ni ella ni els que col·laboren en eixos programes. Més esforços en altres sentits!!!

    ResponderEliminar
  19. es una vergonya la televisió que estem patint... m'agradaria que algun dia al encendre el televisor no estigués ella, però sembla que la societat vol veurela, perque no apareix sols al seu programa, sino també en tots els zappings de les altres cadenes... Que açò acabe!! :S

    ResponderEliminar
  20. PARLANT CLAR diu...
    Llegint alguns dels comentaris sobre aquest tema m'he adonat que hi ha una sola persona que ha defés a aquest "personatge televisiu".Sols una!! per algo serà...ejem ejem!!! Pense que aquest tipus de programes sols son vistos per gent inculta, sense feina i amb ganes de omplir el seu temps lliure (que és mooolt) en esta classe de passatemps sense cap profit! No puc comprendre com pot haver algú a favor de personantges així que es dediquen a vendre la seua vida privada i la dels seus familiars (ja siguen xiquets o adults) a canvi d'un minuts de gloria...!!!POBRES IGNORANTS!!

    ResponderEliminar